Näkymä on vanhentunut

Sivu on vanhentunut. Ole hyvä ja päivitä sivu.

Valikko
Luo käyttäjä
Salasanan palautus
Finnish
English
Ohje sivulle
Muokkaa sivun ohjetta
Ohjeet ovat universaaleja ja ne näkyvät kaikissa moya-lippukaupoissa!
Ollaan iframessa1. Rekisteröinti ja lippujen tilaaminen

Sinun täytyy rekisteröityä varatakseksi lippuja. Rekisteröityessäsi luot Moya-tunnuksen jota voit käyttää myös muissa moya-järjestelmää hyödyntävissä tapahtumissa. Rekisteröidyttyäsi voit ostaa haluamasi määrän lippuja Kauppa -linkin takaa.

Huom. Jos sinulla on jo Moya-tunnus, voit käyttää sitä täälläkin.


2. Maksaminen

Valittuasi halutun määrän lippuja sinun tulee maksaa liput e-maksuna. Käyttämämme e-maksupalvelu välittää tiedon maksetusta laskusta välittömästi Moya-järjestelmään. Kun maksu on kuitattu maksetuksi, voit valita paikkakartasta haluamasi konepaikat.

Huom. Maksettuja lippuja ei ole mahdollista peruuttaa!


3. Paikkojen valitseminen

Kun olet maksanut tuotteet ja maksu on kirjattu, pääset varaamaan paikkasi. Varattuasi haluamasi paikat voit jakaa paikkakoodit ryhmäsi jäsenille, jolloin he voivat liittää konepaikan omaan tunnukseensa. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia paikkavarauksiin. Voit myös lähettää lipun sähköpostilla kaverillesi.

Huom. Jokaisella konepaikan käyttäjällä tulee olla oma Moya-tunnus, johon konepaikka on liitetty!


4. Lippujen lunastaminen

Kaikki liput lunastetaan tapahtuman ovella E-lippuja vastaan. Sinun tulee itse tulostaa oma E-lippusi ja esittää se sisäänkäynnillä TAI näyttää PDF-tiedosto E-lipusta joko tabletilta tai kännykästäsi!

E-Lipun voi tulostaa/ladata täältä


Kysymyksiä tai ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä liittyen konepaikkoihin tai lipunmyyntiin, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse info(at)combound.fi